Sådan fungerer det

Tillykke! Du har nu en SnappCar Keyless bil!

Fra nu af vil din bil være udstyret med SnappCar Keyless teknologi. Det betyder du kan leje din bil ud, uden at skulle foretage en fysisk overlevering af nøglerne. Det betyder også at, afhængigt af bilens alder, bliver kilometertal og benzinniveau automatisk registreret af enheden. Super let! Hvis bil ikke automatisk registrerer kilometertal og benzinniveau, skal du anmode lejeren om at tage et billede af begge ved check-ind og check-ud.

For dig som ejer, vil nogle ting ændre sig i udlejnings processen, og du skal være opmærksom på nogle ting. I det nedenstående kan du se hvad dette gælder:

Bemærk:

• I tilfælde af problemer med bilens motor, som du ikke selv kan reparere, skal du kontakte SnappCar FØR du kontakte vejhjælpen eller leasingselskabet.

Klargør bilen til udlejning

Gør din bil klar til udlejning ved at følge disse trin:

1. Læg den lille “Keyfob (se billede)” sammen med nøglerne i keyfobholderen i handskerummet
  2. Efterlad bilen med lukkede døre, og lås bilen ved at trykke på “Lås bilen” under bilindstillinger i SnappCar app’en på din smartphone

Bemærk:

• Lås ikke bilen med nøglerne, så kan lejeren ikke åbne bilen med deres smartphone under check-ind
  • Efterlad ikke bare nøglerne i handskerummet, det er meget vigtigt de bliver sat i keyfobholderen
  • Vær sikker på, at alle vinduer og døre er lukket inden du låser bilen gennem SnappCar app’en på din smartphone

Personlig brug

Naturligvis vil du også gerne kunne bruge din bil selv. Afhængig af hvilken bil du har, kan du åbne bilen på forskellige måder.
Metoderne er beskrevet herunder:

Bilen er låst gennem SnappCar App (f.eks. efter sidste check-ud):

1. Åben bilen ved at bruge din smartphone. Bemærk: Åben ikke bilen med ekstra nøgler da dette aktiverer alarmen
  2. Fjern bilnøglerne fra keyfobholderen i handskerummet, dette deaktiverer startspærren
  3. Nu kan bilen startes. Du kan åbne og lukke bilen normalt, ved at bruge bilnøglerne.
  4. For at gøre bilen klar til næste booking, skal lægge bilnøglerne, sammen med din keyfob, i keyfobholderen i handskerummet
  5. Luk alle dørene, og lås bilen under bilindstillinger i SnappCar app’en på din smartphone

Bilen er låst med bilnøglerne:

1. Åben bilen med bilnøglerne. Bemærk: bilen kan ikke blive åbnet gennem SnappCar App’en, da det kræver, at nøglerne sidder i keyfobholderen i handskerummet
  2. Nu kan bilen åbnes og lukkes med bilnøglerne
  3. For at gøre bilen klar til næste udlejning, skal bilnøglerne lægges med keyfob i keyfobholderen i handskerummet
  4. Sørg for at alle døre og vinduer er lukket, derefter låses bilen ved at trykke på “Lås bil” under bilindstillinger i SnappCar App’en på din smartphone

Ekstranøglen

Keyfob’en skal altid sidde sammen med bilnøglerne. Ved at bruge en ekstra nøgle til at åbne bilen, øger du risikoen for, at der opstår problemer med SnappCar Keyless enheden.´

Bemærk:

• Lås aldrig bilen med ekstra nøgler, når de rigtige nøgler ligger i handskerummet. På den måde forbliver startspærren aktiveret, og bilen kan ikke startes i tilfælde af et indbrud.
  • Lås bilen med bilnøglerne, eller din smartphone. Lås ikke bilen med bilnøglerne og derefter med din smartphone, i dette tilfælde vil alarmen blive aktiveret.
  • I tilfælde af en nødsituation, kan du åbne bilen med ekstra nøglerne (f.eks. hvis bilen ikke kan åbnes gennem SnappCar App’en efter flere forsøg). Kontakt altid support efterfølgende.

Endeligt

• Når bilen ikke vil åbnes gennem SnappCar app’en, skal du prøve at trykke på “åben bil” gentagende gange. I mange tilfælde skyldes det systemet har en dårlig forbindelse.
  • Vær sikker på du har downloadet den nyeste version af SnappCar app’en.
  • Vær sikker på du har en komplet samling billeder af bilen på din SnappCar profil, som opdateres løbende.
  • Tjek altid bilen for skader indenfor 24 efter lejeperioden er afsluttet.
  • Hvis din bil har en lille fejlmargin i registreringen af kilometertal, skal du være sikker på du tager billeder før og efter udlejningen, og sender disse til vores support.
  • Læs vores FAQ omkring Keyless en ekstra gang, og kig rundt i vores Help Center for flere oplysninger.