Hvor kan jeg tilføje min bil til min profil?

Du kan føje en bil til din profil på to måder: på vores hjemmeside og i vores apps. På hjemmesiden, skal du klikke på det øverste højre knap, der hedder ’deler en bil’. Dette vil tage dig til den del af vores hjemmeside, hvor du kan tilføje din bil. Indtast din nummerplade nummer og processen vil begynde. I vores apps, gå til ’Profil’ i navigationslinjen i bunden og tryk ’skifte til udlejning’. Gå til ’Cars’ i navigationslinjen i bunden. Tryk ’Biler’ og derefter trykke ’Tilføj en bil’. Indtast din nummerplade nummer og processen vil begynde.