Hvordan lukker jeg bilen med SnappCar Keyless?

Når det er tid til at tjekke, parkere bilen på det rigtige sted og korrekt placere nøglen i handskerummet, med håndsender i nøglering. Luk alle vinduer, tage dine personlige ejendele ud af bilen og lukke dørene. Nu er du klar til at starte udcheckning. Følg proceduren check-out og rapportere eventuelle skader, hvis de har fundet sted. Tag altid billeder af bilen fra forskellige vinkler, og gemme dem på din smartphone, uanset om skaden er sket. Som en lejer, bør du være i stand til at levere billederne til SnappCar efter anmodning. Ved afslutningen af ​​check-out kan du trykke på ’tæt car'-knappen. Dette vil låse bilen og afslutte SnappCar Nøglefri booking. Hvis du ikke lukker bilen med en smartphone, vil bilen forblive åben. Du er ansvarlig for eventuelle problemer forårsaget af ikke at lukke bilen i overensstemmelse hermed. I tilfælde af problemer med at låse bilen, kan du kontakte ejeren straks.