Hvilke indstillinger kan jeg vælge?

Ejere kan vælge flere indstillinger i forbindelse med deres bil, og den måde, de ønsker at modtage leje anmodninger. Indstillingerne er: Direkte booking (mere information Direkte Booking kan findes i denne artikel) Keyless (mere information om Keyless kan findes i denne artikel) Pris per dag Gratis kilometer om dagen (mere information om kilometer kan findes i denne artikel) Maksimalt antal passagerer Optioner er tilladt af ejeren (børn, gå til udlandet, kæledyr og / eller rygning) Tilbehør (satellit-navigation, klimaanlæg, bluetooth audio, etc.)