Huurders - Hoe kan ik me registreren?

Jezelf registreren bij SnappCar is heel gemakkelijk. Ga hiervoor naar de website. Hier vul je jouw persoonlijke gegevens in (naam, adres, telefoon nummer) en upload je jouw profielfoto.

Daarnaast upload je hier een foto van je rijbewijs, zodat wij een identiteitscontrole kunnen uitvoeren. Een extra verificatie voeren wij uit door middel van jouw aanmelding via Facebook of de 1 cent betaling. Deze checks zijn nodig om zeker te weten dat je een auto mag besturen en om te controleren dat al onze deelnemers betrouwbaar zijn.

Enkele tips voor het uploaden van het rijbewijs:

Voor het uploaden van je rijbewijs kun je het best een JPEG bestand van maximaal 2Mb gebruiken. Gebruik dan je smartphone om een foto te maken van het rijbewijs! Leg het rijbewijs neer op een bureau/tafel, zorg dat er voldoende licht aanwezig is, open de camera app op je smartphone, zet de flits van je smartphone uit, houd de telefoon recht boven het rijbewijs en zorg dat deze het gehele scherm vult. Houdt de telefoon goed stil en maak de foto. Controleer deze voor het uploaden of hij niet bewogen, wazig of korrelig is. Als jij de gegevens er niet vanaf kunt lezen kunnen wij dat ook niet ;)

Van de smartphone naar de computer?
Email de foto's vanaf je smartphone naar je eigen email adres. Vervolgens ga je op de computer naar je email programma of website welke je gebruikt, open de mail en download de afbeelding van je rijbewijs. Upload ze nu op de SnappCar website en je bent er!

We raden je aan om je profiel zo uitgebreid mogelijk in te vullen, zoals wie je bent en waarom je gebruik maakt van SnappCar. In de praktijk is gebleken dat een volledig profiel zorgt voor een betrouwbare indruk bij verhuurders. En dit maakt het huren van een auto weer makkelijker.