Huurders - Soort verzekering

Wanneer je via SnappCar een auto huurt dan is er standaard een Eigen Risico van kracht. Dit bedrag moet je voor ieder schadegeval betalen. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van de dagprijs van de auto. Je hebt, wanneer je 27 jaar of ouder bent, de optie om dit bedrag te beperken tot 250 euro. Je betaalt dan een vast bedrag per dag waardoor je, in het geval van schade, een eigen risico hebt van 250 euro.

Gedurende de huurperiode wordt de autoverzekering van de verhuurder tijdelijk vervangen door de verzekeringspolis van SnappCar, zowel in binnen- als buitenland.

We controleren altijd zorgvuldig de identiteit en gegevens van elke nieuwe gebruiker. Hiermee zorgen we voor een betrouwbare community van huurders en verhuurders.

Uiteraard verwachten we dat je netjes met een SnappCar omgaat, omdat deze privébezit zijn. Lees ook hier de Gedragsregels omtrent het huren van een SnappCar.

Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren dan kun je contact opnemen met onze Community Support afdeling. Zij zullen je dan verder helpen bij het oplossen van het probleem.

Lees ook eens onze artikelen over:

Wat te doen bij schade?

Wat te doen bij pech?

Beperken van het Eigen Risico

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Geen antwoord op je vraag?

Neem contact op met onze community support