Voor de huurperiode - Huurverzoek

Wanneer je een auto hebt gevonden die je wilt huren dan kun je een huurverzoek sturen. De verhuurder ontvangt dan een bericht dat jij zijn of haar auto wil huren.

Het sturen van een huurverzoek is heel eenvoudig, vul de datum en tijd in waarop je de auto wilt ophalen en inleveren en klik op de groene button “Auto huren”. Je ziet dan een pop up scherm waarop de gegevens worden getoond die je hebt ingevuld en de huurprijs van de auto. Bij toelichting kun je invullen waarom je de auto wilt huren, bijvoorbeeld voor een verhuizing of een dagje uit. Onze ervaring is dat verhuurders het prettig vinden om vooraf te weten wat een huurder met de auto gaat doen. Klik, wanneer je de toelichting hebt ingevuld, op “Huurverzoek versturen”. Het huurverzoek wordt nu naar de verhuurder gestuurd. Deze wordt hier per SMS en e-mail van op de hoogte gebracht. De status van je huurverzoek kun je checken via het Dashboard in Mijn SnappCar. We sturen je een mail wanneer je huurverzoek is geaccepteerd of wordt afgewezen.