Welke rol speelt SnappCar?

Onze dienstverlening bestaat uit het aanbieden van ons platform waarop particulieren hun auto verzekerd kunnen verhuren aan anderen. Wij brengen huurders en verhuurders bij elkaar, verzorgen de verzekering tijdens de huurperiode en ondersteunen zowel de huurders als verhuurders als er vragen of problemen zijn.

Bij huren via SnappCar sluiten huurder en verhuurder onderling een huurovereenkomst en een verzekeringsovereenkomst af. Meer informatie hierover is terug te vinden in de Algemene Voorwaarden en in de verzekeringsvoorwaarden. 

De huurder en verhuurder accepteren deze voorwaarden bij inschrijving op het platform en elke keer bij het afsluiten van een daadwerkelijke (ver)huurovereenkomst. De verzekering wordt afgesloten met de verzekeraar voor de huurperiode en vervangt de lopende verzekering van de auto tijdens de verhuur.

Daarnaast helpt ons Community Support team bij het oplossen van eventuele problemen en het beantwoorden van allerlei vragen. Zij controleren alle gebruikers en zorgen er zo voor dat wij een betrouwbare dienst kunnen leveren. Dit alles om jouw ervaring zo goed mogelijk te maken.