Verhuurders - Wat is SnappCar en hoe werkt het?

SnappCar biedt een gemakkelijke manier aan particulieren om een auto te delen. Via SnappCar is het allemaal geregeld: de verzekering, pechhulp, betalingen en het tot stand komen van de boeking. Een auto verhuren via SnappCar is heel gemakkelijk. 

Je hebt alleen je kenteken nodig en wat sprekende foto's van jouw auto om het autoprofiel aan te maken.

Daarna maak je persoonlijke account aan, upload je jouw rijbewijs en doorloop je de verificatie. Nadat de verificatie is gelukt kun je de verzoeken accepteren, wanneer je auto online staat kun je al verzoeken ontvangen.

Als de huurder je een verzoek heeft gestuurd krijg je van ons een sms en een e-mail met daarin de mogelijkheid het verzoek te accepteren of af te wijzen. Nadat je geaccepteerd hebt krijgt de huurder de mogelijkheid om te betalen en daarmee is de boeking definitief. Je ontvangt dan van ons een bevestiging via e-mail.

30 minuten voordat de boeking begint kun je de check-in starten, zowel jij als de huurder doorlopen deze stappen en bevestigen daarmee de status van de auto zoals brandstofniveau, kilometerstand en eventuele bestaande schade. Het is belangrijk dat jullie dit allebei succesvol afronden alvorens de auto mee wordt gegeven, aan het eind doorloop je de stappen opnieuw (check-out).

 

Zie ook: 

Eerste keer verhuren

Verhuurders - Digitale SnappForm - Hoe werkt het?

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Geen antwoord op je vraag?

Neem contact op met onze community support
Mogelijk gemaakt door Zendesk