Verhuurders - Account registreren

Registreren bij SnappCar is heel gemakkelijk. Ga hiervoor naar de registratiepagina. Vul hier jouw kenteken in om de auto toe te voegen, geef wat extra details en voeg eventueel al foto's toe. Daarna ga je door naar jouw persoonlijke gegevens zoals naam, adres en telefoonnummer.

Daarnaast upload je hier een foto van je rijbewijs zodat wij een identiteitscontrole kunnen uitvoeren. Een extra verificatie voeren wij uit door middel van jouw aanmelding via Facebook of door 1 cent over te maken. Dit is nodig om de gegevens van het rijbewijs te dubbelchecken.

Enkele tips voor het uploaden van het document:

Voor het uploaden van je rijbewijs kun je het best een JPEG bestand van maximaal 2 MB gebruiken. Leg het rijbewijs neer op een bureau/tafel, zorg dat er voldoende licht aanwezig is, open de camera app op je smartphone, zet de flits van je smartphone uit, houd de telefoon recht boven het rijbewijs en zorg dat deze het gehele scherm vult. Houdt de telefoon goed stil en maak de foto. Controleer deze voor het uploaden of hij niet bewogen, wazig of korrelig is. Als jij de gegevens er niet vanaf kunt lezen kunnen wij dat ook niet ;)

Van de smartphone naar de computer?
Email de foto's vanaf je smartphone naar je eigen email adres. Vervolgens ga je op de computer naar je email programma of website welke je gebruikt, open de mail en download de afbeelding van je rijbewijs. Upload ze nu op de SnappCar-website en je bent er!

We raden je aan om je profiel zo uitgebreid mogelijk in te vullen, zoals wie je bent en waarom je gebruik maakt van SnappCar. Een volledig profiel zorgt voor een betrouwbare indruk bij huurder wat de verhuur van je auto makkelijker maakt.