Verhuurders - Registreren op SnappCar

Om je auto via SnappCar te kunnen verhuren heb je een volledig ingevuld profiel nodig. We leggen je hieronder uit hoe je je registreert en welke stappen nodig zijn om gebruik te maken van SnappCar.

Heb je je profiel helemaal ingevuld? Voeg dan hier je auto toe.

Registreren
Als je voor de eerste keer op SnappCar komt kun je jezelf op twee manieren registreren: Door je met je Facebook account aan te melden, of door een gebruikersnaam en wachtwoord aan te maken dat gekoppeld is aan je e-mailadres. Kies je voor de tweede optie, dan ontvang je van ons een e-mail met daarin een knop om je e-mailadres te bevestigen.

Het invullen van je profiel
Je kunt je profiel invullen door op de website rechtsboven op het ronde foto icoontje te klikken. Ga vervolgens naar Profiel Bewerken. Je profiel bestaat uit de volgende onderdelen: Profiel, Accountinstellingen, Rijbewijs, Verificatie, Over mij.

Profiel

  • Persoonsgegevens
    Hier vul je je basisgegevens in: je naam, geslacht, en geboortedatum.

  • Contactgegevens
    Je contactgegevens worden alleen gedeeld als je een bevestigde reservering met een andere SnappCar gebruiker hebt. Voor het verifiëren van je telefoonnummer ontvang je eenmalig een verificatiecode die je op deze pagina invult.

  • Bankgegevens (verplicht voor verhuurders)
    Wil je je auto verhuren op SnappCar dan dien je hier je bankgegevens in te vullen. SnappCar heeft deze gegevens nodig om de inkomsten uit je verhuur over te maken.


Accountinstellingen (zichtbaar wanneer je account geverifieerd is)
Hier kun je je voorkeuren voor je SnappCar account instellen. Taalvoorkeur, wel of geen nieuwsbrief ontvangen, en het aanpassen van je wachtwoord. Wil je je auto extra onder de aandacht brengen? Zet dan ‘Automatische huurverzoeken’ aan. SnappCar zal dan jouw auto aan huurders tonen, die een huurverzoek naar een gelijkwaardige auto hebben uitstaan.

Rijbewijs (optioneel voor verhuurders)
Het uploaden van een kopie van je rijbewijs is optioneel voor verhuurders op SnappCar. Ben je in de toekomst toch van plan een keertje een auto via SnappCar te huren? Dan is het handig als je deze stap al hebt voltooid. Upload een kopie van de voor- en achterkant van je (geldige) rijbewijs. Zorg dat je naam, geboortedatum, vervaldatum en rijbewijsnummer goed leesbaar zijn. Je BSN-nummer gebruiken we niet, deze kun je dus onleesbaar maken.

Verificatie (zichtbaar wanneer je account nog niet geverifieerd is)
In deze stap vragen je om € 0,01 over te maken. Aan de hand van de naam en IBAN, die gekoppeld zijn aan je rekening controleren we of de namen overeenkomen. Dit zijn de enige bankgegevens die we van je in kunnen zien.

Over mij
Je bent er bijna! Dit is de laatste (en leukste stap) van je profiel invullen. SnappCar werkt omdat de community is gebouwd op wederzijds vertrouwen. Wees enthousiast en vertel wie je bent, wat zijn je hobby’s en waarom ben je begonnen met autodelen? Upload ook een heldere profielfoto waarop je gezicht duidelijk is te zien.

Dat was het! Je kunt nu je auto toevoegen en dan ben je helemaal klaar voor je eerste SnappCar verhuur!

Happy Snapping

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Geen antwoord op je vraag?

Neem contact op met onze community support
Mogelijk gemaakt door Zendesk