Verhuurders - Wat controleren wij en waarom

Om een betrouwbare community van huurders en verhuurders te realiseren, controleren wij iedere nieuwe deelnemer die zich bij ons aanmeldt. We controleren hierbij onder andere rijbewijsgegevens, adresgegevens en identiteit.

Daarnaast controleren wij via jouw Facebook account of jij daadwerkelijk bent wie je zegt dat je bent. Wanneer je geen Facebook account hebt, dan kun je deze verificatie afronden door middel van het doen van een betaling van 1 cent. We controleren dan of de gegevens in jouw profiel overeenkomen met de gegevens van jouw bankrekening.

Wanneer je in ons aanmeldproces je rijbewijs upload kun je desgewenst je BSN nummer onleesbaar maken. Die gebruiken we namelijk niet. Verder zou je kunnen noteren dat het een kopie voor SnappCar doeleinden betreft. Wat wel belangrijk is, is dat het rijbewijs goed leesbaar is en dat we jouw naam, geboortedatum, vervaldatum rijbewijs en het rijbewijsnummer goed kunnen lezen.

We behandelen jouw gegevens met zorg en in vertrouwen. De verwerking van jouw gegevens verloopt via de voorschriften van de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Je hoeft je over privacy dus geen zorgen te maken!