Soort verzekering

Via SnappCar is jouw auto met de speciale Europese verzekeringspolis uitgebreid verzekerd tegen schade, aansprakelijkheid, vernieling en diefstal. Deze verzekering wordt automatisch afgesloten bij iedere (ver)huurtransactie. Samen met onze verzekeringspartner zorgen wij er op deze manier voor dat het onderling huren en verhuren van auto's betrouwbaar is. Als verhuurder hoef je je zo geen zorgen te maken.

Gedurende de huurperiode wordt jouw autoverzekering tijdelijk vervangen door de verzekeringspolis van SnappCar, zowel in binnen- als buitenland. Hierdoor wordt jouw  no-claim beschermd en ben je verzekerd voor mogelijke risico's. We controleren altijd zorgvuldig de identiteit en de online gegevens van elke nieuwe gebruiker. Hiermee zorgen we voor een betrouwbare community van huurders en verhuurders.

Daarnaast gaan huurders van SnappCar in de regel netter om met auto's, omdat deze privébezit zijn. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren dan kun je contact opnemen met onze Community Support afdeling. Zij zullen je dan verder helpen bij het oplossen van het probleem. Je kunt ons bereiken via het contactformulier of op telefoonnummer 030-2087011.

Meer informatie over de dekking van de verzekering vind je op onze verzekeringspagina.

 

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Geen antwoord op je vraag?

Neem contact op met onze community support
Mogelijk gemaakt door Zendesk