Hoeveel levert verhuren via SnappCar mij op?

Door je auto te delen met buurtgenoten kun je geld verdienen met je auto. Daarmee draag je bij aan een socialere, duurzame samenleving en het is ook leuk voor de portemonnee! Als verhuurder bepaal je zelf de vraagprijs, de beschikbaarheid, hoe vaak en aan wie je wilt verhuren.

De maandelijkse kosten voor een autobezitter kunnen flink oplopen. Niet alleen het kopen van een auto kost veel geld maar ook de kosten voor wegenbelasting, verzekering, je parkeervergunning en het onderhoud zijn hoog; voor een gemiddelde auto is dit al snel enkele honderden euro’s per maand. Vooral voor autobezitters die af en toe gebruik maken van hun auto is SnappCar erg interessant.

Jouw auto aanbieden op SnappCar is gratis. Als je jouw auto verhuurd hebt, ontvang jij 80% van de verhuuropbrengst (incl. eventuele extra gereden kilometers). Van het resterende bedrag betalen en regelen wij de verzekeringspremie, no-claim bescherming, onze 24/7 pechhulp en onze service. De minimale fee die wij hanteren is €3,50 per dag voor de verzekering en €2,25 per boeking voor SnappCar.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Geen antwoord op je vraag?

Neem contact op met onze community support
Mogelijk gemaakt door Zendesk