Uitbetaling van de verhuuropbrengst en kilometervergoeding

Een boeking is pas compleet nadat de huurder betaald heeft. Dit bedrag wordt dan apart gezet op de betaalrekening van Stichting Adyen, zij faciliteren ons betalingsverkeer.

Na de huurperiode accorderen jij en de huurder de gereden kilometers. Op basis van deze kilometerstanden berekent ons systeem automatisch of extra kilometers zijn gereden en indien van toepassing wordt het bedrag geïncasseerd bij de huurder.

Vijf werkdagen nadat jullie de check-out beiden volledig hebben afgerond wordt de opbrengst uitgekeerd. In het Mijn Verhuur overzicht kun je per boeking (klik op de boeking) de transactie-details bekijken.

Wanneer een van jullie de check-out niet doet wordt de boeking na 48u na afloop gesloten en zal uitkering van de opbrengst na zeven werkdagen plaatsvinden.

Let op: we kunnen het bedrag alleen naar jouw rekening overmaken als je dit ook hebt ingevuld in jouw account. Dit kan via Mijn Profiel, onder jouw naam- en adresgegevens is ruimte voor jouw bankgegevens. Niet vergeten op te slaan!

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Geen antwoord op je vraag?

Neem contact op met onze community support