Welke e-mails stuurt SnappCar en waarom?

Wanneer je gebruiker bent van SnappCar ontvang je berichten van ons die horen bij de dienst die wij leveren. Dit kan een bericht zijn dat je een huurverzoek hebt ontvangen, een bericht van de huurder of een algemene product-update. Voor deze berichten kun je je niet uitschrijven.

Daarnaast kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Dit geef je aan wanneer je je registreert bij SnappCar. Hiermee houden wij je op de hoogte van alles wat met SnappCar te maken heeft. Uiteraard is het wel mogelijk om je uit te schrijven voor onze nieuwsbrief. Dit kan via de uitschrijf-link in de nieuwsbrief zelf.