Huurders - Verzoek of boeking wijzigen

Huurverzoek wijzigen
Je een huurverzoek gestuurd, maar wil je iets wijzigen aan de tijden? Annuleer het huurverzoek dan en stuur een nieuw verzoek voor de juiste datum en tijd.

Het annuleren van een onbetaald huurverzoek is altijd gratis.

Betaalde boeking wijzigen
Wanneer een boeking eenmaal is betaald, kan deze niet meer zomaar worden gewijzigd.

Als de tijden van een boeking niet kloppen of de boeking moet bv. een dag eerder beginnen dan moet dit aangepast worden. Dit kan alleen door een boeking te annuleren en opnieuw aan te vragen. In dit geval moet de verhuurder annuleren.

Wanneer je een betaalde boeking annuleert om te wijzigen, dan moet je zelf een nieuwe boeking indienen. Wanneer jij annuleert worden er automatisch annuleringskosten in rekening gebracht en krijgt de verhuurder in sommige gevallen uitbetaald. Dit is een automatisch proces dat wij niet kunnen omdraaien. Daarom is het van belang dat de verhuurder de boeking annuleert zodat jij opnieuw een verzoek kan indienen en het geld krijgt teruggeboekt.

Wilt de verhuurder niet annuleren maar moet je de boeking wel wijzigen? Neem dan even contact op met ons Community Support Team!

Boeking verlengen
Je kunt een betaalde boeking eenmalig verlengen, dit kan alleen met toestemming van de verhuurder en binnen een bepaalde periode. Hoe het precies werkt lees je hier: Huurders - Tijdens de boeking - Verlengen

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Geen antwoord op je vraag?

Neem contact op met onze community support
Mogelijk gemaakt door Zendesk