Help, ik kan niet inloggen!

Problemen met inloggen? Controleer goed je gebruikersnaam - deze kan afwijken van het e-mailadres waarop je de mails ontvangt - en het wachtwoord. Probeer ook eens een andere browser bij voorkeur Google Chrome.

Wachtwoord vergeten? Vraag dan een nieuw wachtwoord aan. Let op: wanneer je 3x je wachtwoord verkeerd invoert wordt het account automatisch gedeactiveerd. Je zult dan contact met Support moeten opnemen.

Nog steeds niet gelukt? Neem dan even contact op met ons Support team door een e-mail te sturen via het Contactformulier of support@snappcar.nl . We zullen je dan z.s.m. verder helpen.