Verhuurders - Mag de auto naar het buitenland?

Verzekeringsbewijs 

Wanneer de boeking is betaald sturen we de huurder een bevestiging met daarin het internationale verzekeringsbewijs van onze verzekeraar Allianz. Het internationale verzekeringsbewijs staat niet gelijk aan de groene kaart, maar wordt in het overgrote deel van de Europese landen geaccepteerd als geldig verzekeringsbewijs.

Groene kaart

In een aantal landen ben je wel verplicht om een groene kaart te kunnen tonen. Hieronder een korte opsomming van de landen waar een groene kaart verplicht is.

Landen waar een groene kaart verplicht is:

Albanië, Bulgarije, Bosnië-Herzegovina, Wit-Rusland, Cyprus, Israël, Marokko, Moldavië, Montenegro Slowaakse Republiek, Slovenië, Tunesië, Turkije, Oekraïne.

Indien jouw huurder van plan is om een van bovenstaande landen te bezoeken, dan dient hij of zij minimaal een week van te voren contact op te nemen met het SnappCar support team, zij zorgen er dan voor dat de huurder een groene kaart ontvangt! Tevens vragen we onze huurders om eerst jouw akkoord te vragen om de auto mee te nemen over de Nederlandse grens. Zonder jouw akkoord is het niet toegestaan om de auto mee te nemen naar het buitenland.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Geen antwoord op je vraag?

Neem contact op met onze community support