Verhuurders - Hoe kan ik de beschikbaarheid van mijn auto instellen?

Om teleurstelling bij huurders te voorkomen raden wij je aan om de beschikbaarheid van jouw auto zo optimaal mogelijk in te stellen. Dit doe je in de kalender. Je kunt vaste dagen aangeven wanneer de auto wel of niet beschikbaar, of per dag instellen. Het werkt heel makkelijk! Een groen hokje betekent dat jouw auto beschikbaar is, een rood vakje betekent dat de auto bezet is. Om de beschikbaarheid van jouw auto in te stellen ga je naar Mijn SnappCar > Mijn Auto's > kies Voorkeuren aanpassen.


Je kunt de beschikbaarheid ook verder fine-tunen door de ophaal- en terugbrengtijd in te stellen. Zo krijg je alleen nog huurverzoeken wanneer je ook daadwerkelijk kunt! 

Wanneer je een huurverzoek hebt geaccepteerd en de huurder heeft betaald, dan wordt de beschikbaarheid van jouw auto automatisch aangepast en staan de geboekte data op niet beschikbaar.

Tip: wil je jouw auto alleen voor minimaal 1 of enkele dagen verhuren? Stel dan een minimale verhuurperiode in. Jouw auto wordt dan niet getoond bij zoekopdrachten die korter zijn dan de door jouw ingestelde minimale verhuurperiode

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Geen antwoord op je vraag?

Neem contact op met onze community support
Mogelijk gemaakt door Zendesk