Help, ik ben mijn wachtwoord vergeten!

Ben je je wachtwoord kwijt of vergeten? Geen probleem, je kunt makkelijk een nieuw wachtwoord aanvragen. Klik hier om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Je kunt deze vervolgens weer aanpassen naar een persoonlijk wachtwoord.

Wil je jouw wachtwoord veranderen? Om het wachtwoord te veranderen log je in op Mijn SnappCar. Via Mijn profiel en Mijn accountgegevens kom je op de pagina waar je jouw wachtwoord opnieuw kunt instellen. Nog even op "opslaan" klikken en je hebt je wachtwoord gewijzigd.

Kun je helemaal niet inloggen? Neem dan even contact op met ons Support team door een e-mail te sturen naar support@snappcar.nl.