Verhuurders - Hoe werkt dat precies met hele en halve dagen?

Huurders die een auto huren via SnappCar betalen geen toeslagen voor weekeinden, nachten of vakanties. De prijzen die wij hanteren zijn per dag of per halve dag.  Een dag huren betekent dat de huurder jouw auto voor minimaal 8 maar maximaal 24 uur huurt. Huurt hij of zij jouw auto korter dan 8 uur? Dan ontvang je een opbrengst voor een halve dag (75%) verhuur, hiervoor geldt dan ook 75% van het aantal vrije kilometers. De minimale kosten per verhuur zijn €5,75

Wil je jouw auto voor minimaal 1 dag verhuren? Stel dit dan in via jouw autoprofiel in Mijn SnappCar > Mijn Auto's > kies Aanpassen. Op deze pagina vind je alle instellingen van je auto, kies bij Minimale verhuurperiode 'Een dag' hier staat nu 'Geen'. Jouw auto wordt alleen in de zoekresultaten getoond bij een zoekopdracht van minimaal acht uur. 

Update 1 maart:

Vanaf 1 maart zijn de kosten voor een halve dag huren 75% van de originele dagprijs, inclusief 75% van de vrije kilometers. Dit is om verhuurders iets meer tegemoet te komen voor de moeite die ze in elke verhuur stoppen, je ontvangt dan dus ook 75% van de huurvergoeding als verhuurder.

Voor meer informatie over de prijsupdate, zie hier: Verhuurders - Prijsupdate 2017

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Geen antwoord op je vraag?

Neem contact op met onze community support
Mogelijk gemaakt door Zendesk