Kan ik een beoordeling geven over een verhuurder?

Ben je tevreden over de verhuurder waar jij laatst die leuke SnappCar van hebt gehuurd en wil je deze graag aan anderen aanbevelen? Dat kan!

Door jouw ervaring met een verhuurder te delen binnen onze community, help je andere gebruikers om een beeld te scheppen van een verhuurder en wat ze kunnen verwachten. Ook wanneer je een minder prettige ervaring hebt kun je deze beoordelen.

Aan het einde van de huurperiode ontvang je van ons een bericht waarin je de huur kunt afsluiten. Dit betekent het invullen van de kilometerstanden en het schrijven van een beoordeling. Je kunt dit ook rechtstreeks vanuit Mijn SnappCar doen, via Boekingen klik je op de regel van de boeking en vervolgens op "review". Naast het schrijven van een stukje tekst kun je ook sterren toekennen (maximaal 5).