Huurders - Samenwerking met Allianz

 

Verbonden bemiddelaar

SnappCar is een verbonden bemiddelaar van Allianz Nederland Schadeverzekering N.V.
Dit betekent dat SnappCar alleen verzekeringen van Allianz aanbiedt. Huurder en verhuurder sluiten bij elke boeking, door akkoord te gaan met de verzekeringsvoorwaarden, de verzekering direct af bij Allianz, waarbij de premie door de huurder (automatisch) wordt doorbetaald aan Allianz.

De belangrijkste wijzigingen voor huurders hebben met name betrekking tot het gemak waarmee je nu een SnappCar in het buitenland kunt huren. Hierdoor maken we autodelen nog makkelijker en kunnen we auto’s nu internationaal aanbieden!

Een overzicht van de belangrijkste onderdelen voor jou als huurder:

  • Je kunt nu in alle deelnemende SnappCar-landen auto’s huren: Nederland, Denemarken, Zweden en Duitsland! Je hebt alleen een SnappCar-account nodig!
  • De buitenlanddekking is bij de prijs inbegrepen, een uitstapje over de grens is zo gepiept!

SnappCar incasseert de verzekering fee en het eigen risico (bij schade) namens Allianz. In geval van schade zal Allianz de schade in behandeling nemen en het ontstaan van de schade beoordelen. Allianz bepaalt uiteindelijk of de schade onder de dekking valt, SnappCar speelt hierin geen rol en het uiteindelijke besluit ligt bij Allianz.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Geen antwoord op je vraag?

Neem contact op met onze community support