Samenwerking met Allianz - Verhuurders

Verbonden bemiddelaar

SnappCar is een verbonden bemiddelaar van Allianz Nederland Schadeverzekering N.V.
Dit betekent dat SnappCar alleen verzekeringen van Allianz aanbiedt. Huurder en verhuurder sluiten bij elke boeking, door akkoord te gaan met de verzekeringsvoorwaarden, de verzekering direct af bij Allianz, waarbij de premie door de huurder (automatisch) wordt doorbetaald aan Allianz.

Het verzekeringsproduct biedt nog steeds dezelfde service en voordelen als voorheen:  jouw auto is altijd beschermd inclusief jouw no-claim! Dankzij onze extra verzekeringslaag wordt jouw eigen verzekering tijdelijk on-hold gezet. Zo wordt jouw no-claim korting niet aangetast wanneer een huurder schade rijdt in jouw auto. Daarnaast is jouw auto volledig casco verzekerd tijdens de verhuur,  is er altijd een schadehersteller bij jou in de buurt en bieden we een professionele, betrouwbare partner bij de verzekering van jouw SnappCar.

Een overzicht van de belangrijkste wijzingen vanaf 1 maart 2016:

  • Maximaal verzekerde dekking is verhoogd van €70.000 naar €90.000
  • Schades worden afgehandeld bij alle garages die aangesloten zijn bij Topherstel. Dit is een nog breder netwerk van schadeherstellers, zo is er altijd één bij jou in de buurt.
  • Je kunt nu vanuit alle deelnemende SnappCar-landen huurders verwachten! Ook de mensen uit Denemarken, Zweden en Duitsland kunnen nu jouw auto huren.

SnappCar incasseert de verzekering fee en het eigen risico (bij schade) namens Allianz. In geval van schade zal Allianz de schade in behandeling nemen en het ontstaan van de schade beoordelen. Allianz bepaalt uiteindelijk of de schade onder de dekking valt, SnappCar speelt hierin geen rol en het uiteindelijke besluit ligt bij Allianz.

 

 

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Geen antwoord op je vraag?

Neem contact op met onze community support