Huurders - Verzekeringsbewijs en groene kaart

Verzekeringsbewijs

In de bevestiging die  je van ons per e-mail ontvangt vind je ook het internationale verzekeringsbewijs van onze verzekeraar Allianz. Het internationale verzekeringsbewijs staat niet gelijk aan de groene kaart, maar wordt in het overgrote deel van de Europese landen geaccepteerd als geldig verzekeringsbewijs.

Groene kaart

In een aantal landen ben je wel verplicht om een groene kaart te kunnen tonen. Hieronder een korte opsomming van de landen waar een groene kaart verplicht is.

Landen waar een groene kaart verplicht is:

Albanië, Bulgarije, Bosnië-Herzegovina, Wit-Rusland, Cyprus, Israël, Marokko, Moldavië, Montenegro Slowaakse Republiek, Slovenië, Tunesië, Turkije, Oekraïne.

Indien je van plan bent om een van bovenstaande landen te bezoeken, zorg er dan voor dat je maximaal een week van te voren contact hebt opgenomen met het SnappCar support team, zij zorgen er dan voor dat jij een groene kaart ontvangt! Ons supportteam is bereikbaar van maandag tot zaterdag van 09.00 t/m 18.00 via email: support@snappcar.nl.

Indien jij naar het buitenland wilt met jouw SnappCar, vergeet dan niet om toestemming te vragen aan de verhuurder. Zonder zijn of haar toestemming is het niet toegestaan om de auto mee te nemen naar het buitenland!

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Geen antwoord op je vraag?

Neem contact op met onze community support