Share the joy of SnappCar!

Nodig je vrienden uit en verdien geld!

Superleuk dat je al gebruik maakt van SnappCar! Graag willen we nog meer mensen kennis laten maken met autodelen en daar kun jij ons bij helpen! Wanneer je nu een vriend introduceert via jouw persoonlijke pagina kun je tot wel €50 per geregistreerde nieuwe gebruiker verdienen!

Hoe werkt het?

Log in en ga naar jouw persoonlijke pagina en deel deze via social media of nodig direct vrienden en familie uit via een e-mail.  Als iemand zich aanmeldt via jouw persoonlijke link krijgen ze €20 korting op hun eerste boeking als ze de coupon gebruiken die ze na de registratie ontavngen of €20 extra bij hun eerste verhuur!

Let op: Deze actie is alleen geldig voor vrienden die zich voor het eerst als nieuwe verhuurder aanmelden. Om in aanmerking te komen voor de commissie, dient de nieuwe verhuurder zich via jouw unieke link aan te melden.

Wat kun jij verdienen?

Wanneer iemand via jou zijn/haar auto online zet en daarmee en succesvolle boeking afrondt ontvang je €40; wanneer iemand een succesvolle boeking als huurder afrondt krijg je €10. Wordt de door jou uitgenodigde vriend zowel huurder als verhuurder? Dan krijg je zelfs €50!

Delen van referentie links

Het referentie systeem mag alleen gebruikt worden voor persoonlijke en non-commerciële doeleinden, en dient alleen gedeeld te worden met persoonlijke contacten welke dit soort uitnodigingen op prijs stellen. De unieke links mogen niet gedeeld worden op locaties (coupon websites, Wikipedia, Reddit, etc.) waarvan kan worden gesteld dat de meeste ontvangers geen persoonlijke contacten zijn.

Spelregels en uitbetaling

De bonus is geldig bij transacties binnen 6 maanden na registratie van de nieuwe gebruiker. Bonussen worden maandelijks uitgekeerd in de eerstvolgende maand na afronding van de succesvolle boeking. De bonussen worden alleen uitgekeerd aan mensen met een profiel inclusief bankgegevens.

Beëindigen en Wijzigingen

SnappCar behoudt het recht om het Referentie Programma (Share the Joy) te pauzeren of te stoppen. Ook kan SnappCar een deelnemer aan SnappCar op enig moment en om enige reden verwijderen. SnappCar behoudt tevens het recht om accounts te deactiveren als we geloven dat er frauduleus gedrag plaatsvindt. Daarnaast behoudt SnappCar het recht om alle referentie activiteiten te onderzoeken en eventueel accounts te deactiveren als er sprake lijkt van oneerlijke of onjuiste referenties.

Updates aan de voorwaarden

We kunnen deze voorwaarden op elk moment eenzijdig wijzigingen zonder aankondiging vooraf. Als we deze voorwaarden wijzigingen zullen we de aangepaste versie publiceren op de SnappCar website en app. Wijzigingen aan deze voorwaarden worden direct toegepast op de deelnemers en commissies.

Lees hier de volledige Terms & Conditions (EN):

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Geen antwoord op je vraag?

Neem contact op met onze community support
Mogelijk gemaakt door Zendesk