Verhuurders - Digitale SnappForm - (Bestaande) Schades toevoegen

Wanneer je auto bestaande schades heeft kun je deze toevoegen aan de autogeschiedenis. Op deze manier is je auto-informatie altijd up-to-date en hoef je niet aan het begin van de boeking nog de schades toe te voegen.

Log in en ga naar de autodetail-pagina, hier vind je nu een nieuwe knop “Bekijk schades”.

Om een nieuwe schade toe te voegen klik op Bekijk schades > klik op de blauwe plus om een nieuwe schade toe te voegen.

1. Maak een foto van elke afzonderlijk schade en gebruik de upload knop om ze per schade toe te voegen
  2. Voeg een korte omschrijving toe Schade toevoegen
  3. Herhaal stap 1 en 2 om nog een schade toe te voegen

Wanneer je een schade hebt toegevoegd blijft deze staan voor toekomstige boekingen. Als een schade is gemaakt kun je deze gemakkelijk verwijderen door op Verwijder schade te klikken.