Waar ben je naar op zoek?

Boeking inchecken

Het in- en uitchecken van de boeking kan op twee verschillende manieren verlopen, afhankelijk van of het een Keyless boeking betreft of een boeking met een persoonlijke sleuteloverhandiging. In dit artikel lichten we toe hoe het check in- en uit process er in beide gevallen uitziet.

 

Een Keyless boeking inchecken

Een persoonlijke sleuteloverhandiging inchecken

Een Keyless boeking inchecken

Wanneer je jouw Keyless auto verhuurt, hoef je niet aanwezig voor de sleuteloverdracht. De huurder volgt alle stappen in de app en kan de auto zelf openen om zo de huurperiode te starten.

Screenshot_2019-09-04_at_12.16.32.png

Persoonlijk Inchecken

Wanneer je de huurder ontmoet, moeten jullie 5 stappen doorlopen. Deze dien je uit te voeren wanneer beide partijen aanwezig zijn.

  • Foto’s en schades: De huurder maakt foto’s van de auto vanuit 8 hoeken (de app geeft aan vanuit waar) en kan hier eventueel ook nieuwe schades toevoegen.

  • Kilometerstand: Vul de kilometerstand in, of bevestig deze als de huurder dit al heeft ingevuld. Zo weten jullie hoeveel kilometers er tijdens de rit gereden worden. 

  • Brandstofniveau: Vul het huidige brandstofniveau in door aan te geven voor hoeveel procent er op de meter staat.

  • Rijbewijs controle: Controleer het rijbewijs van de huurder en verifieer dit in de app. Zo kun je bevestigen dat de identiteit van de boeking overeenkomt met de huurder.

  • Sleuteloverdracht: De huurder bevestigd dat je de sleutels hebt overgedragen.

Zorg er ook voor dat je eventuele informatie over de auto geeft, zoals waar de huurder het beste kan tanken en zorg dat jullie elkaars contactgegevens hebben zodat je elkaar kan bereiken tijdens de boeking. 

 

Mocht er technisch iets fout gaan met de app, bel ons dan via de boeking pagina. We zijn 7 dagen per week van 07:00 tot 24:00 telefonisch bereikbaar tijdens actieve boekingen  Zorg ervoor dat je schades, brandstofniveau en kilometerstand goed vastlegt en neem contact met ons op mocht er tijdens het incheck proces iets zijn waar we je mee kunnen helpen.

Nadat alle stappen zijn voltooid, krijg je een mail dat je bent ingecheckt en verzekerd op pad kan gaan.