Keyless SnappCar

We hebben bij SnappCar ook een aantal auto’s op het platform die je kunt gebruiken zonder dat je vast zit aan de planning van een verhuurder. Bij deze auto’s wordt de kalender goed bijgehouden door de verhuurder waardoor jij in principe meteen gebruik kunt maken van de auto, zonder daarvoor de verhuurder persoonlijk te ontmoeten.

Hoe werkt autohuur met SnappCar Direct?

1. De SnappCar-app zal de nauwkeurige locatie van de auto aangeven op de kaart zodra de check-in is geopend - 30 minuten voor aanvang van de huur.
  2. De start gebeurt met de check-in met de app en als huurder voer je een inspectie uit van de auto. Je vergelijkt de gemelde schade en geef aanvullende schade aan voor het starten van de huur. Open de auto met de app, neem de sleutels uit het dashboardkastje en dan ben je klaar om de auto te gebruiken!
  3. Breng de auto terug op dezelfde plek waar je hem hebt opgehaald en vergeet niet te tanken! - tenzij anders afgesproken met de verhuurder. Je laat de sleutels achter in de auto op de juiste plek, checkt of de ramen zijn gesloten en vergeet niet al je persoonlijke bezittingen uit de auto te halen. Dan pas voltooi je de check-out met de app voordat je de auto vergrendeld.

In de auto vind je de handleiding met alle informatie over hoe een boeking verloopt met een SnappCar Direct auto. Zo loopt jouw rit gegarandeerd op rolletjes!

Om de auto via de app te kunnen openen is het belangrijk dat je de meest recente versie van
de app hebt gedownload.

Wat zijn de voordelen van SnappCar Direct?

Flexibel Huur een auto en haal hem op wanneer je wilt, de sleuteloverdracht is niet meer nodig!
Eenvoudig De check-in en check-out was nog nooit zo makkelijk. Vind en open de auto met de app. De meeste gegevens worden al automatisch aan ons doorgegeven.
Zorgeloos Het enige wat je nodig hebt, is de SnappCar-app. Lekker makkelijk!

Volgsystemen voor SnappCar Direct

SnappCar Direct auto’s hebben een door SnappCar ingebouwd volgsysteem. Meer informatie over deze auto’s en hoe SnappCar de data van deze volgsystemen gebruikt is na te lezen in ons privacybeleid.

Meer informatie over de Keyless auto's bij SnappCar vind je in de FAQ.