Hoe kan ik mij als huurder registreren bij SnappCar?

Om op Snappcar een auto te kunnen huren, heb je een profiel nodig. In dit artikel leggen we de stappen uit die nodig zijn om je reis met SnappCar te beginnen!

Nog geen account? Geen probleem, het is heel eenvoudig!

Registreren

Er zijn twee manieren om een account te registreren: Je kunt je via Facebook aanmelden of je aanmelden met je naam, emailadres en een wachtwoord. Bij de laatste optie ontvang je een email met een activatielink. Klik op de activatielink om je e-mailadres te verifiëren.

Via de link wordt je naar onze website verwezen en moet je nog een paar stappen doorlopen om je account compleet te maken.

Je moet hiervoor je persoon- en contactgegevens invullen, een profielfoto toevoegen en een korte omschrijving over jezelf in te vullen. De laatste stap is je telefoonnummer verifiëren. Je ontvangt hiervoor een sms met een verificatie code. Zodra je deze hebt ingevuld geef je aan of je een auto wilt huren of verhuren.

Je profiel is nu aangemaakt! Je bent klaar om gebruik te maken van SnappCar. Je kunt alvast gaan rondkijken naar interessante auto’s en berichten sturen met verhuurders.


Account verifiëren

Om een huurverzoek te kunnen versturen en daadwerkelijk een auto te kunnen huren moet je je profiel verifiëren. Zodra je een huurverzoek verstuurt krijg je een pop-up te zien om je account te updaten:

  • Upload je rijbewijs - Zo weten we zeker dat je in de auto mag rijden. 
  • Maak 1 cent over - Zo weten we zeker dat jij het bent.

Je account is nu helemaal in orde! Je openstaande huurverzoeken worden automatisch verzonden naar de verhuurders. Kijk hier voor tips over het succesvol boeken van een auto.

Lukt het niet om je account te verifiëren? Kijk dan hier.