Hoe kan ik mij als huurder registreren bij SnappCar?

Om op Snappcar een auto te kunnen huren, heb je een profiel nodig. In dit artikel leggen we de stappen uit die nodig zijn om je reis met SnappCar te beginnen!

Nog geen account? Geen probleem, het is heel eenvoudig!

Registreren

Er zijn twee manieren om een account te registreren: Je kunt je via Facebook aanmelden of je aanmelden met je naam, e-mailadres en een wachtwoord. Bij de laatste optie ontvang je een e-mail met een activatielink. Klik op de activatielink om je e-mailadres te verifiëren.

Via de link word je naar onze website verwezen en moet je nog een paar stappen doorlopen om je account compleet te maken.

 

Verificatie voor verhuurders

Wil jij je auto gaan verhuren op SnappCar? Doorloop de laatste stappen om te starten met autodelen! Je moet hiervoor je persoon- en contactgegevens invullen, een profielfoto toevoegen en een korte omschrijving over jezelf geven. De laatste stap is je telefoonnummer verifiëren. Je ontvangt hiervoor een sms met een verificatiecode. Zodra je deze hebt ingevuld, ben jij lid van SnappCar en kun je een profiel aanmaken voor je auto.

 

Verificatie voor huurders

Wil jij een auto huren via SnappCar? Je betaalt €7,50 inschrijfgeld om lid te worden van SnappCar en hier krijg je twee coupons t.w.v. €5,- voor terug die je voor de eerstvolgende ritten kunt gebruiken. Naast het inschrijfgeld moet je nog enkele stappen doorlopen:

  • Vul je persoon- en contactgegevens in
  • Verifieer je telefoonnummer
  • Voeg een profielfoto en beschrijving van jezelf toe
  • Upload je rijbewijs zodat we zeker weten dat jij in de auto mag rijden 

Je profiel is nu aangemaakt! Je bent klaar om gebruik te maken van SnappCar als huurder. Kijk hier voor tips over het succesvol boeken van een auto.

Lukt het niet om je account te verifiëren? Kijk dan hier.