Welke kortingen zijn er?

Meerdagenkorting

Iedere verhuurder heeft de mogelijkheid een extra korting aan jou als huurder te geven bij langdurige huur. Deze korting is optioneel en de verhuurder heeft zelf de vrijheid om dit aan te zetten.

Wanneer je dan een auto tussen de 3-6 dagen huurt, ontvang je een korting van 10%. Huur je een auto 7 dagen of langer, dan is de korting 15%. Deze korting wordt van het totaalbedrag afgehaald op het moment dat een verhuurder deze optie heeft aangezet binnen de instellingen van de auto.

LET OP: Deze korting is niet van toepassing op extra gereden kilometers.


Kortingscode

Heb je een kortingscode van SnappCar? Dan kun je deze gebruiken op het moment dat je een boeking gaat betalen. Via Mijn SnappCar en Boekingen ga je naar het betaalscherm, daar heb je de mogelijkheid om de kortingscode in te voeren, deze zal direct van het totaalbedrag worden afgehaald.

LET OP: Je kunt maar één kortingscode per boeking gebruiken. Kortingscodes kunnen niet achteraf (bij reeds betaalde boekingen) ingezet worden. Je kunt de code dan gebruiken voor een volgende boeking óf hem cadeau doen aan iemand anders.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen