Hoe werkt de kalender?

Met je kalender geef je aan wanneer je auto beschikbaar is voor verhuur. Het is belangrijk om je beschikbaarheid regelmatig bij te werken. Hiermee vergroot je de kans op een succesvolle boeking. Door huurverzoeken te accepteren stijgt je reactie en acceptatie percentage. Dat zorgt ervoor dat jouw profiel hoger in de zoekresultaten komt.

Je kunt je beschikbaarheid aanpassen via Mijn SnappCar > Mijn Auto’s > kies Wijzig auto & kalender > Beschikbaarheid. Hier kun je per halve dag aangeven wanneer je auto beschikbaar is. Door te klikken op de eerste dag van de periode die je wilt aanpassen en de laatste dag van de periode die je wilt aanpassen kun je meerdere dagen tegelijkertijd aanpassen. Klik nadat je een selectie gemaakt hebt op ‘maak selectie onbeschikbaar/beschikbaar’.

Ophaal- en wegbrengtijden

Naast je beschikbaarheidskalender kun je ook je ophaal- en wegbrengtijden aangeven. Door een tijd specificatie in te stellen geef je precies aan wanneer je beschikbaar bent voor de sleuteloverdracht. Hiermee stel je in op welke momenten een boeking kan starten en eindigen. Deze instelling staat los van de beschikbaarheid van je auto.