Waarom verhuren met SnappCar?

Verhuur je auto, help anderen en verdien je autokosten terug.

Gebruik tegenover bezit
Wist je dat er in Europa 250 miljoen auto’s zijn die gemiddeld 23 uur per dag stil staan? Onzinnig natuurlijk! Als we vaker onze auto met elkaar delen zijn er in totaal minder auto’s nodig. Zo reduceren we de CO2-uitstoot voor de productie van auto’s, gaan we bewuster leven en leren we ook nog eens leuke mensen in onze buurt kennen. Onze groeiende community bestaat uit betrokken huurders en verhuurders die op een slimmere manier met mobiliteit willen omgaan.

Misschien heb je een auto voor de deur staan die je maar weinig gebruikt, heb je een busje die ideaal is voor verhuizingen en zou je deze graag delen met de mensen uit je buurt. Met meer dan 50.000 SnappCars vind je eenvoudig een auto bij jou om de hoek, kun je verhuren voor een periode die past bij je doel en draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Draag bij aan een duurzamere samenleving

SnappCar streeft naar 5 miljoen minder auto's in Europa in 2022. Met meer leefruimte en minder CO2 uitstoot tot gevolg. Hoe meer auto’s we met elkaar delen, hoe minder auto’s we in totaal nodig hebben, en des te meer ruimte er ontstaat.

De voordelen van SnappCar

 • Kies je eigen dagprijs
  Of gebruik onze kenteken-tool voor een advies op maat.
 • Verhuur op dagen die jou uitkomen
  In jouw persoonlijke kalender geef je eenvoudig aan wanneer je auto beschikbaar is.
 • Bepaal zelf aan wie je verhuurt
  Check de beoordelingen en het profiel van de huurder bij het maken van je keuze.

Verzekerd de weg op

 • Automatisch goed verzekerd
  Samen met Allianz bieden wij de beste deelauto verzekering<link> die er is.
 • Betrouwbare community
  Alle huurders worden geverifieerd voordat ze je auto kunnen huren.
 • Ons Support Team staat voor je klaar
  Meer dan 85% is tevreden over onze service, we blijven hier continu aan werken.

Welke rol speelt SnappCar?

Onze dienstverlening bestaat uit het aanbieden van een platform waarop particulieren hun auto verzekerd kunnen verhuren aan mensen die een auto willen huren.

Ter ondersteuning staat ons Community Support team klaar om jou te helpen met alle vragen over het gebruik van SnappCar. Van je boeking tot pechhulp, SnappCar is er voor je.

Uiteraard wil je bij het huren van een auto goed verzekerd zijn. SnappCar werkt daarom samen met Allianz, één van de grootste verzekeringsmaatschappijen ter wereld. Samen zorgen wij ervoor dat jij met een gerust gevoel kunt huren en de auto, jijzelf, en je medepassagiers beschermd zijn.