Gedragsregels voor de community

In de SnappCar community gelden gedragsregels. Samen houden we de community betrouwbaar en blijft autodelen leuk en aantrekkelijk voor iedereen.

Contact tussen verhuurders & huurders

SnappCar faciliteert een website waarop huurders en verhuurders een transactie met elkaar kunnen afsluiten. Om die reden raden wij je aan bij vragen als eerst contact op te nemen met de huurder, om vragen of afspraken met elkaar te bespreken. Het telefoonnummer van de huurder vind je altijd terug in Mijn Verhuur > klik op de desbetreffende boeking en in de e-mails over de boeking.  Dus deze kun je ook gebruiken om contact op te nemen. Daarnaast kun je altijd gebruiken maken van Berichten in Mijn SnappCar.

Welke rol speelt SnappCar

Onze dienstverlening bestaat uit het aanbieden van ons platform waarop particulieren hun auto verzekerd kunnen verhuren aan anderen. Wij brengen huurders en verhuurders bij elkaar, verzorgen de verzekering tijdens de huurperiode en ondersteunen zowel de huurders als verhuurders als er vragen of problemen zijn.

Bij verhuren via SnappCar sluiten huurder en verhuurder onderling een huurovereenkomst en een verzekeringsovereenkomst af. Meer informatie hierover is terug te vinden in de algemene voorwaarden en in de verzekeringsvoorwaarden.

De huurder en verhuurder accepteren deze voorwaarden bij inschrijving op het platform en elke keer bij het afsluiten van een daadwerkelijke (ver)huurovereenkomst.

De verzekering wordt afgesloten met de verzekeraar voor de huurperiode en vervangt de lopende verzekering van de auto tijdens de verhuur.

Daarnaast helpt ons Community Support team bij het oplossen van eventuele problemen en het beantwoorden van allerlei vragen. Zij controleren alle gebruikers en zorgen er zo voor dat wij een betrouwbare dienst kunnen leveren. Dit alles om jouw ervaring zo goed mogelijk te maken.

Kom je er samen niet uit of heb je een algemene vraag aan SnappCar? Neem dan even contact met ons op via support@snappcar.nl o.v.v. het boekingsnummer en een uitleg van de situatie.