Hoe krijg ik meer huurverzoeken?

De hoeveelheid huurverzoeken die je ontvangt is van meerdere factoren afhankelijk. Het seizoen (denk aan drukte tijdens vakantieperioden), de regio, en zelfs de weersomstandigheden. Zou je meer huurverzoeken willen dan je momenteel ontvangt? Bekijk dan onderstaande tips om je kans te vergroten.

Foto’s

Foto’s zijn cruciaal voor een goede eerste indruk. Een huurder wil graag een helder beeld hebben van de auto die wordt aangeboden. Denk dus aan het toevoegen van meerdere foto’s: voorkant, zijkant, achterkant, interieur etc.

Omschrijving

Schrijf een korte omschrijving over de auto. Heeft de auto misschien bijzonderheden, heb je hem al lang in je bezit? Is hij geschikt voor bepaalde reizen? Hoe gedetailleerder de omschrijving, des te beter een huurder weet wat hij kan verwachten. Vergeet ook niet iets over jezelf te vertellen op je eigen profiel.

Beschikbaarheid in de kalender

Met je kalender geef je aan wanneer je auto beschikbaar is voor verhuur. Het is belangrijk om je beschikbaarheid regelmatig bij te werken. Hiermee vergroot je de kans op een succesvolle boeking. Door huurverzoeken te accepteren stijgt je reactie- en acceptatiepercentage. Dat zorgt ervoor dat jouw profiel hoger in de zoekresultaten komt.

Direct Boeken

Niet willen wachten op huurverzoeken? Zet Direct Boeken aan. Hiermee wordt een huurverzoek direct geaccepteerd. Hiervoor kun je een aantal voorwaarden instellen om te zorgen dat de juiste huurder jouw auto huurt. Met Direct Boeken is je auto is beter vindbaar. Lees hier meer over Direct Boeken.

Prijs

Een lagere prijs aantrekkelijker voor huurders wat vervolgens meer huurverzoeken, meer verhuur, en meer reviews oplevert. Speel een beetje met de prijs om te kijken wat de optimale balans is tussen de hoogte van je inkomsten en de hoeveelheid verzoeken die je ontvangt.

Buurt

Eigenlijk is het heel vanzelfsprekend. Laat je buurt en vrienden weten dat je auto beschikbaar is op SnappCar. Stuur ze bijvoorbeeld een berichtje met je persoonlijke link.  
Mogen deze tips toch niet het juiste effect hebben dan kun je ons altijd bellen of een email sturen. Wij kunnen dan samen naar je profiel kijken of er nog verbeterpunten zijn. Ga hier naar onze contactpagina.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen