Waarom huren met SnappCar?

Gebruik tegenover bezit
SnappCar is voor iedereen die op een leuke, gemakkelijke en voordelige manier van A naar B wil komen. Onze groeiende community bestaat uit betrokken huurders en verhuurders die op een slimmere manier met mobiliteit willen omgaan.

Of je nu een verhuisbusje nodig hebt, op bezoek gaat bij familie, of met het gezin een lang weekend de weg op gaat, er is altijd een SnappCar voor de juiste gelegenheid.

Met meer dan 50.000 SnappCars vind je eenvoudig een auto bij jou om de hoek, kun je huren voor een periode die past bij je doel en draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Draag bij aan een duurzamere samenleving

SnappCar streeft naar 5 miljoen minder auto's in Europa in 2022. Met meer leefruimte en minder CO2 uitstoot tot gevolg. Hoe meer auto’s we met elkaar delen, hoe minder auto’s we in totaal nodig hebben, en des te meer ruimte er ontstaat.

De voordelen van een SnappCar

  • Financieel aantrekkelijk
    Een SnappCar huren is voordeliger dan een reguliere huurauto.
  • Gemakkelijk en om de hoek
    Altijd een SnappCar bij jou in de buurt, makkelijk te boeken.
  • Ruime keuze
    Vind eenvoudig een geschikte auto voor de juiste gelegenheid.

Welke rol speelt SnappCar?

Onze dienstverlening bestaat uit het aanbieden van een platform waarop particulieren hun auto verzekerd kunnen verhuren aan mensen die een auto willen huren.

Ter ondersteuning staat ons Community Support team klaar om jou te helpen met alle vragen over het gebruik van SnappCar. Van je boeking tot pechhulp, SnappCar is er voor je.

Uiteraard wil je bij het huren van een auto goed verzekerd zijn. SnappCar werkt daarom samen met Allianz, één van de grootste verzekeringsmaatschappijen ter wereld. Samen zorgen wij ervoor dat jij met een gerust gevoel kunt huren en de auto, jijzelf, en je medepassagiers beschermd zijn.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen