Hoe zoek ik naar een auto?

SnappCar search is gebaseerd op 2 zoekinputs: de locatie waar je je auto wilt ophalen en de datum van je huurperiode.

Bezoek je de website via een browser? Klik op onze website op de zoekbalk en voer de gewenste locatie in. Geef daarna aan op welke datum en tijd je de auto wilt ophalen en afleveren. Je krijgt vervolgens alle auto's te zien die op die data in dat gebied beschikbaar zijn.

Gebruik je de App? Tik op de zandloper linksonder. Hier kun je de gewenste locatie en ophaal-/aflevertijden invoeren.