Vul hier jouw vraag in:

Moet ik extra betalen voor extra gereden kilometers?

Als je een auto op SnappCar huurt, is er een kans dat je moet betalen voor extra kilometers. De vrije kilometers hoef je niet te betalen. Alles daarboven, de extra kilometers, wel. De prijs die u betaalt is de vergoeding per extra kilometer, waarover de verzekeringspremie en SnappCar vergoeding wordt gerekend.

Voorbeeld:

Je hebt 200 kilometer gereden gereden. De auto heeft 150 vrije kilometers en is ingesteld op 20 cent per extra kilometer.

Verzekeringspremie en SnappCar vergoeding zijn 15%.

50 extra kilometers (200 gereden minus 150 vrij) x € 0,20 = € 10,00 (excl verzekering en SnappCar vergoeding).

€ 10 euro x (1,15) = € 11,15, inclusief verzekering en SnappCar vergoeding.

De kilometervergoeding is dus afhankelijk van het aantal vrije kilometers per dag en de prijs per extra kilometer: deze kunnen per auto verschillen. Houd er rekening mee dat er een Snappcar vergoeding en  verzekeringspremie wordt gerekend voor zowel de huurprijs als de extra kilometers.

Op 3 augustus wijzigen wij ons prijsmodel, hieronder staat de nieuwe situatie beschreven.

Als je een auto op SnappCar huurt, is er een kans dat je moet betalen voor extra kilometers. De vrije kilometers hoef je niet te betalen. Alles daarboven, de extra kilometers, wel. De prijs die je betaalt is de vergoeding per extra kilometer.

Voorbeeld:

Je hebt 200 kilometer gereden gereden. De auto heeft 150 vrije kilometers en is ingesteld op 20 cent per extra kilometer.

50 extra kilometers (200 gereden minus 150 vrij) x € 0,20 = € 10,00 .

De kilometervergoeding is dus afhankelijk van het aantal vrije kilometers per dag en de prijs per extra kilometer: deze kunnen per auto verschillen. 

Heb je nog meer vragen?
Een aanvraag indienen