Waar ben je naar op zoek?

Een boeking annuleren

Je kunt jouw boeking annuleren in het reserveringsoverzicht. Klik op de ‘annuleer boeking'-knop om de boeking te annuleren. In de pop-up vul je de reden van annulering in om de eigenaar te laten weten waarom je de boeking annuleert. Annuleer je een reservering voordat de betaling is gedaan, dan zijn hier geen kosten aan verbonden. Wanneer je de boeking hebt betaald en je annuleert deze langer dan 24 uur voor de start van de boeking, ontvang je een volledige terugbetaling. Annuleer je de boeking echter korter dan 24 uur voor de start van de boekingsperiode, ontvang je geen terugbetaling en wordt de eigenaar voor de boeking uitbetaald. Meer informatie over de annuleringskosten en algemeen boetebeleid vind je hier.