Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

Je kunt annuleren jouw boeking annuleren in het reserveringoverzicht. Klik op de ‘annuleer boeking'-knop om de boeking te annuleren. In de pop-up vul je de reden van annulering in om de eigenaar te laten weten waarom je de boeking annuleert. Annuleren van een boeking voor de betaling is gratis. Als je de boeking al betaald hebt, vind je in dit artikel ons restitutiebeleid in het geval van annulering.