Welke instellingen kan ik gebruiken voor mijn auto?

Verhuurders kunnen verschillende instellingen met betrekking tot hun auto en de manier waarop ze willen huurverzoeken willen ontvangen instellen.

De instellingen zijn:

• Direct Boeken (meer informatie Rechtstreeks reserveren kan gevonden worden in dit artikel)
  • Keyless (meer informatie over Keyless kan gevonden worden in dit artikel)
  • Prijs per dag
  • Vrije kilometers per dag (meer informatie over kilometer kan gevonden worden in dit artikel)
  • Maximum aantal passagiers
  • Opties toegestaan ​​door de verhuurder (kinderen, naar het buitenland, huisdieren en / of roken)
  • Accessoires (satellietnavigatie, airconditioning, Bluetooth audio, etc.)