Waar ben je naar op zoek?

Hoe werkt de check-in bij een Keyless auto? 

Wanneer je een Keyless auto huurt, is de eigenaar niet aanwezig voor de sleuteloverdracht. Hier zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden:

 

Belangrijk om te weten voordat je de check-in start:

  • Zorg ervoor dat de boeking op tijd betaald is. Je ziet de status van de boeking in het overzicht in de app. Als de betaling niet is voldaan voor de starttijd van de boeking, komt deze te vervallen.

  • Vanaf 30 minuten voor de starttijd kan je beginnen aan de check-in. Als je eerder wil inchecken, moet de tijd van de boeking worden aangepast. Lees hier [article ] hoe je dat kan doen.

  • Een smartphone met de SnappCar app is nodig om een check-in te starten en gebruik te maken van het platform. Zorg voor voldoende batterij en een internet connectie.

Hoe werkt de check-in

  • Klink op ‘inchecken’ in de SnappCar app en start met het maken van foto’s van de auto, zoals aangegeven in de app. Let goed op of er schades staan en vergelijk eventuele schades met de reeds gemelde beschadigingen in het autoprofiel. Eventuele nieuwe schades kun je ook toevoegen in deze stap.

  • Klik op “open de auto”, en de auto gaat open. De sleutels zijn te vinden in het dashboardkastje. 

  • Start de auto en maak een foto van de brandstof en kilometerstand. (Bij de meeste Keyless auto’s wordt dit automatisch bijgehouden, maar we raden je aan om voor de zekerheid een foto te maken zodat je niet teveel betaalt na een huurperiode.)

 

Onthoud waar de auto geparkeerd staat, zodat je deze op dezelfde plek terug kunt brengen.

Je bent nu klaar om op pad te gaan met je Keyless auto!

 

Lees hier meer:

Hoe om te gaan met brandstof en andere extra kosten tijdens een huurperiode

Wat gebeurt er als ik pech krijg met mijn auto tijdens mijn huurperiode?

Keyless: Hoe ga ik om met tanken?

Heb je nog meer vragen?
Een aanvraag indienen