Hyrestagare - FAQ - nya villkor den 1:a Mars

Då vi inom kort kommer att ändra vår prissättning har vi även passat på att ändra våra allmänna villkor. Majoriteten av dessa ändringar är utformade för att matcha den nya prissättningen och för att förtydliga de gamla villkoren ytterligare.

De nya villkoren kommer att börja gälla den 1:a Mars 2017. Existerande medlemmar kommer att bli ombedda att acceptera de nya villkoren när de loggar in på SnappCar.se

Nedan finner du svar på några av frågorna som kan dyka upp i samband med ändringarna:

Var kan jag läsa de nya fullständiga allmänna villkoren?

Genom att logga in på plattformen kommer du bli ombedd att acceptera de nya villkoren. Du kan via det meddelandet klicka dig vidare till en fullständig version. Efter den 1:a Mars kommer du även att kunna läsa dem här[link]

Vad är nytt jämfört med era tidigare allmänna villkor?

Vi har ändrat vissa formuleringar för att göra villkoren mer lättlästa då vi fått feedback på att vissa saker var otydliga.

De huvudsakliga ändringarna rör definitionen av hyrespris, kilometeravgift och andra avgifter då de påverkas av den nya prismodellen. För att förbättra kvalitén på bilarna som hyrs ut via snappcar.se har vi skärpt reglerna gällande bilens skick och säkerhet. Vi har också gjort vissa ändringar designade för vår digitala SnappForm och den nya bilregistreringsprocessen. Dessa funktioner implementerades på plattformen under förra året.

De artiklar som lagts till eller ändrats är:

Artikel 5.3, Artikel 5.9, Artikel 7.1 paragraf b, Artikel 8.4 & 8.6 paragraf c & Artikel 8.10, Artikel 9.5,  Artikel 11.6 paragraf c, Artikel 11.9 and Artikel 15.3.

Har du specifika frågor gällande ändringarna av våra allmänna villkor? Kontakta då support@snappcar.se med ämnesraden “Allmänna villkor”.

Hur accepterar jag de nya villkoren?

Genom att logga in på plattformen efter den 1:a Mars kommer du att bli ombedd att läsa samt acceptera de nya villkoren för att kunna fortsätta använda tjänsten. Läs igenom dem noggrant och klicka sedan på acceptera. Du kan sedan använda plattformen precis som vanligt.

***

Tack för att du är en del av vårt community! Tveka inte att höra av dig med frågor eller feedback!