Share the joy of SnappCar!

Bjud in dina vänner och tjäna pengar!

Bjud in dina vänner att hyra ut bilen via SnappCar och tjäna upp till 500kr per hänvisad vän.

Så här fungerar det

Logga in på SnappCar.se och se din personliga hänvisningslänk via kampanjsidan. Här kan du dela din länk via sociala medier eller e-post. När en vän registrerar sig via din länk får de en rabattkod värd 200kr. Lägger de ut sin bil för uthyrning och gör sin första transaktion får de 200 kr i bonus insatt på kontot utöver de pengar som tjänas in från uthyrningen.

Vad kan jag tjäna på det här?

Om någon registrerar sig via din hänvisningslänk, lägger ut sin bil för uthyrning och slutför sin första bokning får du 400 kr. Om personen hyr en bil får du 100 kr efter den första slutförda bokningen. Väljer din vän att både hyra en bil och hyra ut sin egen så får du bägge bonusbeloppen dvs. 500 kr!

Kampanjen bör endast användas för personligt och icke-kommersiellt bruk. Hänvisningslänkar bör inte delas eller distruberas på plattformer där det inte finns rimmlig orsak till att mottgarna vill delta i kampanjen (ex. rabattkupong-sidor, Reddit, Wikipedia).

Flera hänvisningar

En inbjuden vän kan bara använda en hänvisningslänk. Om personen tar emot flera länkar ifrån olika användare gäller bara den länk som används vid registrering. Avsändaren av länken kommer att ta del av kampanjen.

Regler och betalning

Hänvisnignsbonusen är giltig för bokningar som sker inom 6 månader efter registrering. Utbetalning av bonusen görs per månad, månaden efter bokningen görs. Vi betalar endast ut pengar till användare som angivit ett giltigt kontonummer på sin profilsida.

Andra villkor

Vi förbehåller oss rätten att neka återbetalningar via den här kampanjen samt stänga av konton pga. Aktivitet som tyder på missbruk eller bedrägeri.

Vi förbehåller oss även rätten att granska och undersöka all hänvisningsaktivitet och ändra hänvisningar inom vad vi anser är rättvist och lämpligt.