Registreringsprocessen

Registrering på vår plattform är enkel. Allt du behöver göra är att gå till vår registreringssida där du fyller i dina personuppgifter och laddar upp en profilbild. Efter detta, laddar du upp ett körkort alternativt pass eller europeiskt ID. En slutlig kontroll görs via Facebook eller genom en mikrotransaktion på 1kr. På så sätt vet vi att våra användare är pålitliga. Hyrestagare måste ladda upp ett körkort medan pass eller ID räcker för bilägare.

Det är bäst att ge så mycket information som du kan på din profil så att andra användare snabbt lär känna dig. Användarna är alltid intresserade av vem du är och varför du använder SnappCar. Av erfarenhet vet vi att en fullständig och detaljerad profil resulterar i ett pålitligare intryck. Det gör det mycket enklare att hyra eller hyra ut en bil!