Hyrestagare - Registrering på SnappCar

För att kunna hyra bil på SnappCar behöver du en fullständig profil. I den här artikeln förklarar vi vilka steg du behöver slutföra för att kunna använda tjänsten fullt ut.

Vill du hyra ut din bil? Klicka här!

Registrering
Om du använder SnappCar för första gången finns det två sätt att registrera sig: Logga in med ditt facebookkonto eller välj ett användarnamn och lösenord kopplat till din emailadress. Du får direkt ett bekräftelsemail där du bekräftar att epostadressen stämmer.

Fyll i dina uppgifter
Via knappen “redigera profil” får du möjlighet att fylla i dina kontaktuppgifter, kontoinställningar, uppladdning av körkort, verifiering samt en presentation av dig själv.

Din profil

• Personlig information
    Här fyller du i grundläggande information: namn, kön, födelsedatum (dag-månad-år)

• Kontaktinformation
    Din kontaktinformation delas endast med andra SnappCar användare som du har en bekräftad (betald) bokning med. För att verifiera ditt telefonnummer, skriv in ditt nummer och vänta på vårt SMS. I SMSet finns en kod du anger i fältet. Ditt nummer är nu bekräftat.

• Bankuppgifter (endast för bilägare)
    Är du bilägare och vill hyra ut din bil? Då behöver vi dina bankuppgifter så vi vet var vi ska betala ut pengarna för dina uthyrningar.

Kontoinställningar (synligt när kontot blivit verifierat)
Under “kontoinställningar” kan du ställa in språk, byta lösenord eller avregistrera dig från vårt nyhetsbrev. Här kan du också välja att aktivera automatiska hyresförfrågningar. SnappCar hittar då automatiskt potentiella hyrestagare åt dig.

Ladda upp ditt körkort
För att vi försäkra oss om att vår plattform förblir säker ber vi alla användare att ladda upp en bild på fram- och baksidan av sitt körkort. Var noga med att all text är synlig. Det går bra att fota av körkortet med din mobilkamera. OBS! Denna information delas inte med andra användare!

Verifiera din identitet
För att verifiera dig själv på SnappCar ber vi dig att koppla ditt konto till facebook eller genom att betala 1kr med ett bankkort som är registrerat i ditt namn. Vi matchar sedan informationen med den informationen som finns på ditt körkort. Vi gör detta för att ha ett extra lager av säkerhet och för att säkerställa att alla använda är den de utger sig för att vara.

Om mig
Nu är du nästan färdig! I det här steget kan du ladda upp en profilbild samt skriva en kort presentation av dig själv. Du ökar dina chanser att få en bil om du har en tydlig profilbild samt en kort trevlig presentation av dig själv.

Det var allt, nu kan du hyra din perfekta bil på SnappCar.se!
Happy Snapping