Vad våra kontroller gör och varför

För att skapa ett pålitligt community måste vi kontrollera varje användare som registrerar sig på vår plattform. Vi kontrollerar körkort, personuppgifter, adress och identitet.

Vi matchar också ditt Facebook-konto med de personuppgifter du uppgett. Om du inte har ett Facebook-konto kan du också verifiera dig genom att betala en krona via din bank. Vid verifiering genom betalning kontrollerar vi att dina bankuppgifter stämmer med din profilinformation.

Vi värnar alltid om att skydda dina personuppgifter med bästa möjliga åtgärder. Behandlingen av dina uppgifter sker i enlighet med personuppgiftslagen och det finns ingen anledning att oroa sig.

Tveka inte att kontakta vår kundtjänst om du har några frågor om verifieringen.