Bilregistrering

Du bestämde dig för att lägga upp din bil på SnappCar, kanon! Lyckligtvis så är registreringen av din bil lätt som en plätt. Du fyller i din registreringsskylt varpå ditt märke och modell automatiskt syns. Du lägger sedan upp extrainformation om din bil så som färg, extra-utrustning, specifikationer m.m. Detta hjälper förare att göra ett informerat beslut när de vill hyra din bil.

Du kommer också få möjlighet att ladda upp ett par bilder. Var säker på att ladda upp fina bilder eftersom det är viktigt att ge ett fint intryck. Ta gärna ett par bilder både utanför och inne i bilen för att ge bästa tänkbara intryck. Efter att du laddat upp bilderna så är redo att hyra ut din älskade bil.

Fler inställningar så som pris och fria kilometrar kan ändras när som helst inne på ”Mitt SnappCar”.