Mitt SnappCar

Att logga in på ditt SnappCar-konto är superenkelt. Gå in på hemsidan och klicka på ”Logga in”. Sedan klickar du på ”Mitt SnappCar” längst upp på sidan och navigera dig till din personliga profilsida. Här ser du en översikt av din profil. Flikarna ”Mina bokningar”, ”Mina bilar” och ”Min profil” ger dig all information du behöver gällande historiska bokningar, profilinställningar och din personliga data.