Innan hyresperioden – Hyresförfrågan

När du hittat bilen som du vill hyra skickar du en hyresförfrågan. Glöm inte att kontrollera tillgängligheten för bilen. Bilägaren kommer att få din hyresförfrågan och ge sitt svar. Att skicka hyresförfrågningar är superenkelt! Klicka bara på bilen som du vill ha, välj datum och tid och tryck sedan på den gröna knappen. Du kommer att se ett pop-up-fönster med det meddelande som bilägaren kommer att se. Se till att du skriver något i rutan så att bilägaren vet varför du vill hyra bilen. Bilägaren får ett meddelande via SMS eller e-post. Status på din hyresförfrågan visas på kontrollpanelen under sidan Mitt SnappCar. Vi skickar ett e-postmeddelande till dig så snart den är godkänd.